• Sale!

    Det välkomnande ledarskapet

    199,00kr inkl. moms
    av Jan Gunnarsson & Olle Blohm Vissa dagar betyder mer än andra. Läs om den dag som förändrade fem människors liv och en hel verksamhet.
  • 21 sätt att göra roligare möten
    av Lena Börjeson Den här boken, skriven av Lena Börjesson, en av landets ledande managementkonsulter, beskriver nägra sätt att göra möten roligare. Med möten menas här utbildningar, konferenser, informationsträffar, personalmöten – olika sammanhang där människor träffas och ska diskutera, lära och utbyta idéer tillsammans.
  • Värdeskapande möten

    299,00kr inkl. moms
    Värdeskapande möten
    av Per Frankelius & Olle Vogel Är det möten som förändrar världen? Stora prestationer bygger på många människors gemensamma ansträngningar. Nästan alltid krävs kunskaper och kompetenser av olika slag, och därmed också från olika kunskapskulturer. Dessa kunskapskulturer är kopplade till olika yrkeskulturer och sektorskulturer. De är med andra ord inbäddade i olika kulturella sammanhang. Den bärande idén i denna bok är att hemligheten bakom stora prestationer och högpresterande miljöer är korsbefruktning av idéer och kunskaper från olika kulturer och att detta sker vid speciella former av möten. Hur åstadkommer man då dessa speciella, värdeskapande möten?

Title

Go to Top